Onze arragementen

Bekijk onze leuke arrangementen.

zorgeloos Genieten op onze luxe sloep

Wil je lekker varen in Den Bosch zonder dat je ook maar ergens aan hoeft te denken? Wij hebben de leukste boot arrangementen voor je op een rijtje gezet. Boek de BBQ Boot, Borrelboot of Lunchboot en beleef een dag om nooit te vergeten.

Bekijk Onze populaire arrangementen:

Barbecueën op een luxe sloep is optimaal genieten!
Heerlijk eten en drinken terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht op de Bossche wateren onder het genot van een drankje. Het is altijd mogelijk om aanpassingen te maken.

Lekker borrelen op een comfortabele sloep.
Tijdens de boottocht varen we op de grachten van Den Bosch waar jullie genieten van lekkere drankjes en hapjes. Er staat een luxe borrelplank klaar met diverse heerlijke hapjes.

In de middag lekker lunchen op het water.
Tijdens de boottocht varen we op de grachten van Den Bosch waar jullie genieten van lekkere lunch en bijpassende drankjes. Er staat een luxe lunch klaar met diverse heerlijke gerechtjes.

Maatwerk Arragementen

Wil je zelf een eigen thema boot of echt een uniek groepsuitje? Laat ons weten wat je budget is dan kunnen wij aangeven wat we voor jullie kunnen betekenen. De mogelijkheden in Den Bosch zijn enorm en wij hebben al vele uitjes voor groepen georganiseerd.