zorgeloos Genieten op de boot

Wil je lekker varen zonder dat je ook maar ergens aan hoeft te denken? Wij hebben de leukste arrangementen voor je klaar gezet. Boek de BBQ Boot, Borrelboot of een van onze andere arrangementen en beleef een dag om nooit te vergeten.
rondvaart den bosch

Barbecueën op een boot is optimaal genieten!
Heerlijk eten en drinken terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht op de Bossche wateren onder het genot van een drankje. Het is altijd mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken.

De BBQ BOOT #1

sloep huren barbeque

De bier BOOT #2

Tijdens deze rondvaart wordt je meegenomen door de grachten van Den Bosch waar jij en je vrienden optimaal genieten.

rondvaart den bosch

Van wijn geniet je het beste wanneer je fijne mensen om je heen hebt en je op een unieke locatie bent. Geniet van Klassieke Merlot, Chardonnay of Prosecco met de juiste mensen op water en maak onvergetelijke herinneringen.

De Wijn BOOT #3

sloep huren barbeque

Uit eten in restaurants te druk? De oplossing is een drie gangen menu op het water. Samen met jouw familie, vrienden of zakenpartner vaar je langs de lekkerste restaurants van Den Bosch waar een ober een drie gangen menu serveert naar jouw boot.

Fine dinner BOOT #4

Wil je zelf een eigen thema boot. Laat ons weten wat je budget is dan kunnen wij aangeven wat we voor jullie kunnen betekenen.