DE BBQ BOOT

Heerlijk varen op een bbq boot!

De leukste bbq boot van Den Bosch

Stap in het centrum van Den Bosch aan boord in een luxe sloep en geniet van een heerlijke bbq. Op onze bbq boot kun je genieten van heerlijke salades, diverse soorten vlees en onbeperkt bier, fris en wijn. Barbecueën op een van onze boten is optimaal genieten.

bbq boot

Doe een vrijblijvende aanvraag:

Geef aan wat de grote is van jullie groep en hoelang jullie willen gaan varen en kies de gewenste vaardatum en tijd.

Bbq boot den bosch: lekker barbecueën op het water

Het ideale diner voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje. Meevaren op een luxe sloep met aan boord een compleet verzorgde BBQ én onbeperkt bier, wijn en fris! Heerlijk genieten aan boord van het prachtige uitzicht op de Bossche wateren onder het genot van een hapje en drankje.

Jullie groep stapt aan boord van een luxe sloep aan de steiger ter hoogte van de Smalle haven of bij onze eigen steiger op de Tramkade. Dan varen jullie door onder andere de Dommel, de Dieze en de Aa van Den Bosch. Uiteraard mogen jullie zelf de route bepalen. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ arrangement, onbeperkt drankjes en een relax muziekje. Indien gewenst kunnen jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. Wat wil je nog meer?

De vaartocht duurt 2 of 3 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 8 tot 30 personen tegelijk. Voor grotere groepen kunnen we extra boten inhuren. Uiteraard worden de sloepen voor jullie gezelschap privé ingezet, dus de boot word niet gedeeld met andere groepen!

Het is altijd mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken. Neem dan contact met ons op en we sturen een prijs op maat.

Wat te doen bij slecht weer?

Je kunt tot 72 uur van tevoren gratis annuleren. Meestal zijn de weerberichten tegen die tijd betrouwbaar genoeg om een goede inschatting te kunnen maken. Bij een klein buitje tijdens de vaartocht kunnen we  altijd wel even schuilen onder een van de vele bruggen. Maar als er voor de hele dag zeikende regen voorspelt is, dan is het voor niemand leuk om te varen en kun je beter annuleren.