DE BBQ BOOT

Heerlijk varen op een bbq boot!

De leukste bbq boot van Den Bosch

Stap in het centrum van Den Bosch aan boord in een luxe sloep en geniet van een heerlijke bbq. Op onze bbq boot kun je genieten van heerlijke salades, diverse soorten vlees en onbeperkt bier, fris en wijn. Barbecueën op een van onze boten is optimaal genieten.

bbq boot

Doe een vrijblijvende aanvraag:

Geef aan wat de grote is van jullie groep en hoelang jullie willen gaan varen en kies de gewenste vaardatum en tijd.

Bbq boot den bosch: lekker barbecueën op het water

Het ideale diner voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje. Meevaren op een luxe sloep met aan boord een compleet verzorgde BBQ én onbeperkt bier, wijn en fris! Heerlijk genieten aan boord van het prachtige uitzicht op de Bossche wateren onder het genot van een hapje en drankje.

Jullie groep stapt aan boord van een luxe sloep aan de steiger ter hoogte van de Smalle haven of bij onze eigen steiger op de Tramkade. Dan varen jullie door onder andere de Dommel, de Dieze en de Aa van Den Bosch. Uiteraard mogen jullie zelf de route bepalen. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ arrangement, onbeperkt drankjes en een relax muziekje. Indien gewenst kunnen jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. Wat wil je nog meer?

De rondvaart duurt 2 of 3 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 6 tot 40 personen tegelijk. Uiteraard worden de sloepen voor jullie gezelschap privé ingezet, dus de boot word niet gedeeld met andere groepen!

Het is altijd mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken. Neem dan contact met ons op en we sturen een prijs op maat.

Ja, je kunt tot 72 uur voor de vaartocht gratis annuleren. Tegen die tijd zijn de weersvoorspellingen meestal betrouwbaar genoeg om een goede inschatting te kunnen maken.

Mocht er tijdens de vaartocht onverhoopt een buitje vallen, dan kunnen we altijd wel even schuilen onder een van de vele bruggen tot de bui is overgewaaid. Het is natuurlijk altijd goed om je te kleden op de verwachte weersomstandigheden.

De opstapplaats is op de Tramkade. Als je op dit terrein langs het water loopt zie je een drijvend zwart/wit gebouwtje met 22 Shades of Blue erop, hier moet je zijn. Het adres is Tramkade 26 Den Bosch.

 

bootje huren den bosch