Uitjes voor groepen

Voor iedere gelegenheid een passend uitje!

De leukste groepsuitjes op het water!

Wil je met jouw gezelschap een geweldig uitje organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een aantal luxe sloepen en bootjes huren, maar je kan ook een compleet arrangement aanvragen. Voor ieder gelegenheid organiseren wij een passend uitje.

Bedrijfsfeest

Een leuk personeelsfeest of bedrijfsborrel? Boek een rondvaart in Den Bosch en ga lekker varen met je collega’s onder het genot van een hapje en drankje. Leer je collega’s beter kennen en voer serieuze gesprekken op het water. Bij boot huren Den Bosch is alles mogelijk om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Famieldag

Wil je dit jaar een leuke familiedag organiseren? Het is niet eenvoudig om een geslaagd familie uitje te organiseren. Een rondvaart is voor een familiedag goed geschikt, aangezien iedereen zich lekker kan genieten van een hapje en een drankje. We kunnen de boot aankleden zoals jullie het graag willen. Het is jullie dagje uit!
suppen den bosch

Verjaardag

Wil je op een unieke wijze je verjaardag vieren? Huur dan een bootje of grote sloep en ga lekker varen in Den Bosch. De mogelijkheden zijn enorm. Je kan op een sloep ook een arrangement erbij bestellen. Denk aan bier en wijn met bijpassende hapjes of toch liever een luxe barbeque.

borrelboot

Examenfeest

Een uniek examenfeest organiseren, wie wil dat nu niet? Wij helpen je met het organiseren. Wil je een in bootje of grote sloep varen in Den Bosch, dan zit je bij ons goed. Je kan zelf varen met een elektrisch bootje en op een sloep kun je ook een arrangement erbij bestellen.

Vrijgezellen feest

Wil je een leuk vrijgezellenfeest organiseren? Dan is een sloep huren een echte aanrader. Bekijk de vele mogelijkheden en laat je verrassen.

rondvaart den bosch

Trouwen

Wil je voor of na het trouwen graag varen in Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een leuk dagje Den Bosch organiseren bekijk onze arrangementen of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.