Den bosch

Dagje den bosch organiseren?

Wil je een dagje Den Bosch organiseren met je vrienden of familie? Den Bosch is een culturele hotspot en maakt deel uit van de Zuid waterlinie. Hierdoor kan je er ontspannen varen waarna je nog genoeg tijd overhoudt om andere bezienswaardigheden te bezichtigen. De stad heeft oude vestingwerken, een historische binnenstad, monumenten en wandel- en fietsroutes bieden voor ieder wat wils.

doe een dagje Den Bosch en ga lekker varen

De stad Den Bosch heeft veel water waar je perfect met een bootje kunt varen! Als je een bootje huurt bij Boot Huren Den Bosch, mag je overal varen, behalve op de Binnendieze. Vanaf het water zie je prachtige, historische vestingwerken en diverse highlights.

Ontdek een prachtige stukje natuur in natuurgebied Het Bossche Broek of bewonder het historische herkenningspunt Bolwerk Sint Jan. Bolwerk Sint Jan is ook de perfecte plek om pauze te houden als je even wilt uitrusten van het bootje varen in Den Bosch. Vaar langs een van de oudste watertoren in Nederland. Deze opvallende toren is te zien vanaf het water en is in 1885 gebouwd.

Ook kun je Sluis 0 vanaf het water bewonderen. Deze schutsluis ligt in de Zuid-Willemsvaart en is een belangrijk monument in Den Bosch. Een van mijn persoonlijke favorieten is toch wel echt de Dommel. De Dommel is een 120 kilometer lange beek met kleinere riviertjes. Dit gebied hoort bij het stroomgebied van de Maas en is een prachtig stukje natuur! Kortom, als je er voor kiest om zelf met een bootje te varen door Den Bosch, valt er genoeg te beleven.

Alle boten zijn netjes opgeknapt en klaar voor een ontspannen vaartocht door Den Bosch. Ik raad je zeker aan om het prachtige Den Bosch te ontdekken door zelf met een bootje over de prachtige wateren te varen! Mocht je niet zelf willen varen dan kun je het beste een boottocht organiseren inclusief een arrangement. Bekijk de mogelijkheden of laat je door ons vrijblijvend adviseren.

Sloep varen met kapitein

Reserveer nu direct een luxe sloep met een passend arrangement. Je kan denken aan een borrelboot, bbq boot of een lunchboot. Bekijk onze diverse opties.

bootje huren den bosch

Zelf een bootje varen

Ga zelf varen in Den Bosch en boek direct een bootje bij BoothurenDenBosch.nl. We bieden diverse mooie bootjes aan met een stille elektrische motor.