DE BORRELBOOT

Lekker borrelen op het water!

De leukste borrelboot van Den Bosch

In het centrum van Den Bosch of aan onze privé steiger stappen jullie aan boord in een luxe sloep en geniet van een gezellige borrel. Op onze borrelboot kun je genieten van grote luxe borrelplank met diverse heerlijke hapjes en onbeperkt bier, fris en wijn.

Doe een vrijblijvende aanvraag:
Geef aan wat de grote is van jullie groep en hoelang jullie willen gaan varen en kies de gewenste vaardatum en tijd.

lekker borrelen op het water

Het ideale diner voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje. Meevaren op een luxe sloep met aan boord een heerlijke borrelplank én onbeperkt bier, wijn en fris! Heerlijk genieten aan boord van het prachtige uitzicht op de Bossche wateren onder het genot van een hapje en drankje.

Jullie groep stapt aan boord van een luxe sloep aan de steiger ter hoogte van de Smalle haven of bij onze eigen steiger op de Tramkade. Dan varen jullie door onder andere de Dommel, de Dieze en de Aa van Den Bosch. Uiteraard mogen jullie zelf de route bepalen. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ arrangement, onbeperkt drankjes en een relax muziekje. Indien gewenst kunnen jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. Wat wil je nog meer?

De rondvaart duurt 2 of 3 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 6 tot 40 personen tegelijk. Uiteraard worden de sloepen voor jullie gezelschap privé ingezet, dus de boot word niet gedeeld met andere groepen!

Het is altijd mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken. Laat het ons weten en we sturen een prijs op maat.