veilig varen in den bosch

Wil je met jouw gezelschap een geweldig dagje Den Bosch organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een bootje huren en zelf varen in Den Bosch, maar je kan ook een rondvaart reserveren. Hier een aantal instructies voor het varen in Den Bosch.

Zelf varen zonder vaarbewijs

Als je een bootje wilt huren dan heb je geen vaarbewijs nodig. Onze schippers geven je tips en leren hoe je veilig kan varen in Den Bosch.

de kapitein geen alcohol

Als je een elektrisch bootje of sloepje huurt, dan mag de kapitein geen alcohol drinken. Let dus op als je een drankje wilt drinken!

vaar snelheid

Het is niet toegestaan om hard te varen in Den Bosch! Pas ook op voor andere op het water, dat er geen botsingen gebeuren.

let op met aanmeren

Niet op alle plekken is het toegestaan om aan te meren. Als het niet mag staat het aangegeven op de steiger, dus let hier op!

vaarroutes

Er zijn verschillende vaarroutes in Den Bosch. Bekijk de verschillende vaarroutes en leer Den Bosch kennen vanaf het water.

hou het netjes

Wil je op jullie trouwdag lekker gaan varen met een besloten groep, dan hebben wij een aantal leuke arrangementen. Bekijk de vele mogelijkheden of laat je door ons verrassen.