Bootje huren den bosch?

Ga lekker zelf varen en je eigen vaarroute bepalen.

jouw bootje huren en zelf varen in Den bosch

Wil je lekker varen in Den Bosch? Bij ons kun je een bootje huren en direct varen. Je kunt de elektrische bootjes zelf besturen en overal heen varen waar je maar heen wilt. Bekijk onze boten en kies de ideale boot voor jouw gelegenheid.

Bootje huren Den Bosch en zelf varen in den bosch

Met onze elektrische bootjes kan je lekker zelf varen in Den Bosch. Je zit dus zelf achter het roer en je bepaalt zelf de vaarroute met behulp van onze vaarkaart. Het is erg eenvoudig om in Den Bosch zelf een boot te varen. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Onze medewerkers leggen graag uit hoe de boot werkt en geven een aantal vaartips.  Het fijne van een elektrisch bootje is dat je geen motorgeluid hoort. Heerlijk rustig en je hoort zoveel andere geluiden op het water. Daarnaast kan je ook een elektrische sloep huren die iets luxer is.  Bekijk de vaarroutes en verken Den Bosch op het water.

Een Bootje of sloep huren den bosch?

Bij Boot huren Den Bosch kan je de mooiste bootjes huren! Maar wat is het verschil tussen een bootje en een sloepje? Het verschil is klein, maar Den Bosch ontdekken vanaf het sloepje is toch iets comfortabeler. Het nieuwe sloepje is net nieuw in onze vloot en mag gezien worden met haar mooie teak dek! De ronde zitting maakt het ook aantrekkelijk om met elkaar te proosten. Dat worden gegarandeerd mooie foto’s! Ook heeft het sloepje een betere motor dan het bootje, dus je bent overal iets sneller.

bootje huren den bosch

Lekker eten en drinken op de boot

Wil je lekker aan boord eten en drinken? Dat kan uiteraard! Als je een bootje gaat varen in Den Bosch dan maak je er natuurlijk een leuk uitje van. Daar hoort dan uiteraard ook een hapje en een drankje bij.

Jullie mogen eigen hapjes en drankjes  mee aan boord nemen. Let op dat de schipper geen alcohol mag drinken tijdens het varen.

 

Den bosch ontdekken van het water

Het vertrekpunt van jullie avontuur is de Tramkade in Den Bosch. Hier komen verschillende wateren samen. Het is een centrale plek waar je alle kanten op kan. Je kunt de Aa en Dommel op varen.

Je kunt de pittoreske Brede Haven in. Je kunt de Zuid-Willemsvaart op met zijn kenmerkende bruggen. Ook kun je de Ertveldplas op en verder de Dieze af richting Engelen.  De mogelijkheden zijn enorm.

Bekijk onze vaarkaart om je te oriënteren en we geven je bij vertrek met liefde nog wat tips mee.

bootje huren den bosch