Welkom aan boord

Bekijk onze rondvaarten en vraag meer informatie aan.

De leukste Rondvaarten in Den Bosch

Rondvaart Den Bosch organiseren? Wil je ook met een gezelschap een rondvaart maken in Den Bosch. Het is erg leuk, leerzaam en spannend om te doen. Een rondvaart in Den Bosch biedt je een prachtig beeld van de stad en de omgeving. Varen op de Bossche grachten is één van de leukste dingen die te doen zijn in Den Bosch. We hebben een vloot aan mooie boten die aangepast kunnen worden naar jouw wens. Omdat het natuurlijk het leukste is om te varen tijdens het mooie weer kun je jouw boottocht gratis omboeken.

Privé Boottocht Dommel#1

Heerlijk genieten op het water?

Varen op de Bossche Dommel is één van de leukste vaarroute van s’-Hertogenbosch. We varen daarna langs de smalle haven en de Ertveldseplas. Je vaart langs en onder middeleeuwse gebouwen en je ontdekt eeuwen oude stadsmuren. Vanaf de boot kun je prima genieten van de omgeving, vooral de grachten zijn heel leuk en interessant om te bezichtigen. Laat het ons weten en we sturen een prijs op maat.

Dagtrip Den Bosch naar Heusden

Van wijn geniet je het beste wanneer je fijne mensen om je heen hebt en je op een unieke locatie bent. Geniet van Klassieke Merlot, Chardonnay of Prosecco met de juiste mensen op water en maak onvergetelijke herinneringen. Laat je zorgen aan land en boek een sloep in Den Bosch. Het is altijd mogelijk om aanpassingen aan het pakket te maken. Laat het weten en we sturen een prijs op maat.

dag Rondvaart heusden #2

Maatwerk rondvaart den bosch

Wil je zelf een eigen thema boot.  Rondvaart Den Bosch kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Laat ons weten wat je budget is dan kunnen wij aangeven wat we voor jullie kunnen betekenen. We maken er samen een leuk dagje Den Bosch van!